Metodă de preparare
Ungem tava de copt cu unt. Acoperim fundul și laturile tavei cu pâine zvîntată și îmbibată cu unt.
Curățim merele de coajă și le tăiem cuburi mari. Le prăjim în unt și presărăm zahărul, adăugăm 2 linguri de miere atunci cînd merele vor deveni aurii.
Turnăm merele în tavă apoi le acoperim cu bucățelele de pâine rămase. Turnăm deasupra untul rămas. Coacem tarta 30 minute în rola preîncălzită la 180oC.
Răsturnăm tarta pe farfurie și lăsăm să se scurgă surplusul de unt. Presărăm deasupra zahăr sau zahăr pudră. Servim imediat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă cu piersici și zmeură iun 30, 2014
-
Лимонный тарт с меренгой mai 21, 2014
-
Răcoarea limonadei aug 06, 2014
-
Cea mai simplă tartă cu mere mai 23, 2014
-
Mozzarella cu pere, mere si busuioc iun 10, 2014



