Metodă de preparare
Ungem tava de copt cu unt. Acoperim fundul și laturile tavei cu pâine zvîntată și îmbibată cu unt.
Curățim merele de coajă și le tăiem cuburi mari. Le prăjim în unt și presărăm zahărul, adăugăm 2 linguri de miere atunci cînd merele vor deveni aurii.
Turnăm merele în tavă apoi le acoperim cu bucățelele de pâine rămase. Turnăm deasupra untul rămas. Coacem tarta 30 minute în rola preîncălzită la 180oC.
Răsturnăm tarta pe farfurie și lăsăm să se scurgă surplusul de unt. Presărăm deasupra zahăr sau zahăr pudră. Servim imediat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă de nuci cu mascarpone și căpșune iun 16, 2014
-
Ficat cu mere caramelizate și ceapă iun 10, 2014
-
Tarta cu bostan mai 21, 2014
-
Готовим вместе: Катя + Катя mar 31, 2015
-
apr 27, 2024