Metodă de preparare
Curățim fructele de coajă și cotoare, le dăm prin răzătoare și le stropim cu suc de lămîie.
Într-un bol mediu batem oul cu zahărul pudră, adăugăm smîntîna și amestecăm. Adăugăm fructele și făina și amestecăm bine totul.
Prăjim clătitele în tigaia încinsă și unsă cu ulei, cîte 2 minute pe fiecare parte, la foc mediu, sub capac.
Servim clătitele presărate cu zahăr pudră și decorate cu bucățele de măr și pară alături de o lingură de smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Гастрономический театр:... mar 24, 2015
-
Tartaletele iun 13, 2014
-
Вафли к завтраку на кефире ian 25, 2017
-
Aperitiv de sfeclă, măr și mozzarella iun 10, 2014
-
Budincă cu spanac și sos pesto iun 26, 2014