Metodă de preparare
Cartofii se taie în cuburi mici, se prăjesc în fripteuză până se rumenesc. Se scot și se pun pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Ceapa și jumătatea de ardei se taie deasemenea ca cartofii, în cuburi și se prăjesc în fripteuză.
Se amestecăbine ouăle, ceapa, cartofii, ardeiul. Se presară pătrunjel tocat, și iarăși se amestecă.
Se topește untul cu uleiul de măsline. Omleta se gătește într-o tigaie adâncă sub capac. Spre final se întoarce pe altă parte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă deschisă cu carne şi ou mai 23, 2014
-
Spumă de caise iul 02, 2014
-
Brioșe dis-de-dimineață iun 09, 2014
-
Яйцо пашот с гренками и прошутто от Михаила Мартова ian 27, 2017
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014