Metodă de preparare
Înmuiem pîinea în frișcă sau lapte.
Tăiem carnea mărunt și o mărunțim în blender împreună cu pâinea și ceapa.
Adăugăm în tocătură un ou, cașcavalul, pătrunjelul tocat, sarea și piperul. Amestecăm bine totul.
Cu mâinele umede formăm pîrjoalele și le prăjim pe ambele părți pînă devin rumene. Le punem într-o cratiță și turnăm puțină apă, punem capacul și punem cratița pe foc. Înăbușim pîrjoalele la foc mic 14-20 minute. Servim cu hrișcă, orez, paste sau pireu de cartofi.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă de cartofi iul 31, 2014
-
Omletă spaniolă cu cartofi iun 09, 2014
-
Кольраби-вроде капуста, вроде-нет... sep 22, 2015
-
Clătite din cartofi cu ceapă prăjită oct 16, 2014
-
Budincă de cartofi cu carne mai 07, 2014