Metodă de preparare
Spălăm bine cartofii cu o perii și îi fierbem în coajă.
Tocăm ceapa mărunt și castraveții marinați cubulețe.
Amestecăm muștarul cu miere, apoi adăugăm smântână, verdeața tocată și castraveții. Presărăm puțină sare.
Scurgem apa din cartofi, lăsînd cratița pe foc, să se usuce puțin cartofii, scuturăm periodic cratița.
Înjumătățim cartofii cît sunt calzi, turnăm sosul peste ei și îi lăsăm să se întrepătrundă sub capac.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv din olive aug 01, 2014
-
Rillettes din somon sep 22, 2014
-
Omletă spaniolă cu cartofi iun 09, 2014
-
Supă-cremă de cartofi cu păstărnac și bacon mai 07, 2014
-
Ziua Apărătorului feb 13, 2015



