Metodă de preparare
Spălăm bine cartofii cu o perii și îi fierbem în coajă.
Tocăm ceapa mărunt și castraveții marinați cubulețe.
Amestecăm muștarul cu miere, apoi adăugăm smântână, verdeața tocată și castraveții. Presărăm puțină sare.
Scurgem apa din cartofi, lăsînd cratița pe foc, să se usuce puțin cartofii, scuturăm periodic cratița.
Înjumătățim cartofii cît sunt calzi, turnăm sosul peste ei și îi lăsăm să se întrepătrundă sub capac.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cartofi umpluţi iun 11, 2014
-
Chicken Spicy Wrap iun 12, 2014
-
Roșii uscate сu usturoi iun 19, 2014
-
Omletă spaniolă cu cartofi iun 09, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014