Metodă de preparare
Spălăm bine cartofii cu o perii și îi fierbem în coajă.
Tocăm ceapa mărunt și castraveții marinați cubulețe.
Amestecăm muștarul cu miere, apoi adăugăm smântână, verdeața tocată și castraveții. Presărăm puțină sare.
Scurgem apa din cartofi, lăsînd cratița pe foc, să se usuce puțin cartofii, scuturăm periodic cratița.
Înjumătățim cartofii cît sunt calzi, turnăm sosul peste ei și îi lăsăm să se întrepătrundă sub capac.
Comentarii
Похожие статьи
-
Гастрономический театр: Закуска... mar 24, 2015
-
Brandad cu scrumbie iun 10, 2014
-
Tortilla spaniolă iul 07, 2014
-
Кольраби-вроде капуста, вроде-нет... sep 22, 2015
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014



