Metodă de preparare
Se curăță cartofii şi păstârnacul, se spală, se usucă cu un prosop de hârtie. Se pun legumele la copt pentru 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit la 170 grade până se simte mirosul caracteristic.
Atunci când sunt gata cartofii şi păstârnacul, se pun în blender şi, folosind regimul \"puls\", se mixează, adăugându-se câte puțin supă de legume până obţinem o textură cremoasă.
La sfârşit adăugăm smântâna și mixăm încă o dată. Supa gata se încălzește, se ornează cu felii de bacon prăjit. De asemenea, o puteţi servi cu crutoane sau cașcaval.
Comentarii
Похожие статьи
-
Practica germană feb 13, 2015
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
3 ингредиента mar 15, 2016
-
Cartofi copți cu prosciutto iun 09, 2014
-
Cartofi copți cu oregano ian 12, 2015