Metodă de preparare
Fructele uscate si nucile se maruntesc in robotul de bucatarie.
Amestecul de fructe si nuci se amesteca cu fulgii de ovaz.
Mierea se topeste sau se incalzeste, pana devine lichida si se amesteca cu untul. O turnam deasupra amestecului cu fulgii de ovaz.
Tava de copt (20*25 cm) se tapiteaza cu pergament.
Compozitia obtinuta se toatna in tava, se preseaza usor si se da la cuptor (160 grade C) pentru 30 minute, pana capata o nuanta aurie.
Racim, scoatem din forma si portionam in 8 bucati.
Comentarii
Похожие статьи
-
Muss de griș cu dulceață de vișine iun 09, 2014
-
Budincă cu ananas iun 26, 2014
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014
-
Budincă cu verdeață și ierburi iun 26, 2014
-
Terci de ovăz iun 09, 2014