Metodă de preparare
Ungem tava de copt cu unt și o presărăm cu griș.
Batem ouăle cu zahăr. Amestecăm brînza cu crupa de griș și coaja de lămîie. Adăugăm ouăle bătute peste compoziția de brînză, amestecăm totul bine.
Punem inelele de anans la fundul tavei, aranjăm deasupra compoziția de brînză.
Coacem budinca în rola preîncălzită la 180oC timp de 35-50 minute.
Servim budinca decorată cu vișine, coacăză roșie și zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014
-
Tartar din ananas iun 17, 2014
-
iul 05, 2025
-
Micul dejun cu broccoli și ou pashot iun 09, 2014
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014