Metodă de preparare
Ungem tava de copt cu unt și o presărăm cu griș.
Batem ouăle cu zahăr. Amestecăm brînza cu crupa de griș și coaja de lămîie. Adăugăm ouăle bătute peste compoziția de brînză, amestecăm totul bine.
Punem inelele de anans la fundul tavei, aranjăm deasupra compoziția de brînză.
Coacem budinca în rola preîncălzită la 180oC timp de 35-50 minute.
Servim budinca decorată cu vișine, coacăză roșie și zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Blinii cu afine iun 09, 2014
-
Papanași cu brânză iun 09, 2014
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014
-
Coctail sănătos iun 17, 2014
-
Budincă de legume Trandafirul de toamnă dec 05, 2013