Metodă de preparare
Ungem tava de copt cu unt și o presărăm cu griș.
Batem ouăle cu zahăr. Amestecăm brînza cu crupa de griș și coaja de lămîie. Adăugăm ouăle bătute peste compoziția de brînză, amestecăm totul bine.
Punem inelele de anans la fundul tavei, aranjăm deasupra compoziția de brînză.
Coacem budinca în rola preîncălzită la 180oC timp de 35-50 minute.
Servim budinca decorată cu vișine, coacăză roșie și zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                
Coctail sănătos iun 17, 2014
 - 
                
                
Coconut latte iun 18, 2014
 - 
                
                
Sangria pe bază de vin roz iul 09, 2014
 - 
                
                
Sauer din ananas iun 06, 2014
 - 
                
                
Cartofi copți cu prosciutto iun 09, 2014
 


                        
                                
                        
