Metodă de preparare
Partea de jos a tăvii se presară cu zahăr, cca 1 cm grosime. Deja depinde de dimensiunile tăvii, de cât zahăr veți avea nevoie.
Îndată după zahăr, distribuim și untul tăiat bucăți subțiri.
Peste unt, în formă de evantai scoatem merele curățate. Ducem tava la cuptor pentru 30 minute, la temperatura de 220 grade C.
După scurgerea timpului, scoatem tava din cuptor și o acoperim cu foitaj. Marginile aluatului trebuie fixate în așa fel, ca la momentul întoarcerii tăvii, merele să fie prinse ca într-o farfurioară. Tarta trebuie ținută la cuptor încă 25 minute.
Tarta coaptă, trebuie întoarsă peste 5 minute după ce o scoatem din cuptor, nu mai târziu.
Comentarii
Похожие статьи
-
Master class-coacem Pască apr 03, 2014
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015
-
Tartă cu gutuie și migdale sep 24, 2014
-
Tartă cu gutuie sep 23, 2014
-
Tartalete cu căpșuni și mascarpone iun 19, 2014