Cea mai simplă tartă cu mere

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Cea mai simplă tartă cu mere

Ingrediente

Zahăr

Unt

Mere

Un pachet aluat de foitaj

 

 

Metodă de preparare

1

Partea de jos a tăvii se presară cu zahăr, cca 1 cm grosime. Deja depinde de dimensiunile tăvii, de cât zahăr veți avea nevoie.

2

Îndată după zahăr, distribuim și untul tăiat bucăți subțiri.

3

Peste unt, în formă de evantai scoatem merele curățate. Ducem tava la cuptor pentru 30 minute, la temperatura de 220 grade C.

4

După scurgerea timpului, scoatem tava din cuptor și o acoperim cu foitaj. Marginile aluatului trebuie fixate în așa fel, ca la momentul întoarcerii tăvii, merele să fie prinse ca într-o farfurioară. Tarta trebuie ținută la cuptor încă 25 minute.

5

Tarta coaptă, trebuie întoarsă peste 5 minute după ce o scoatem din cuptor, nu mai târziu.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи