Metodă de preparare
Gogoșarii se spală și se curăță de semințe, se taie felii de mărime medie. SE opăresc în apă clocotită, timp de 2-3 minute.
Se curăță usturoiul. Punem în borcanele pasteurizate feliile de gogoșari împreună cu cățeii de usturoi.
Preparăm marinata: turnăm apă într-o cratiță și adăugăm toate ingredientele necesare. Lăsăm să fiarbă cca 3 minute.
Borcanele cu gogoșari se umplu cu marinata fierbinte. Se închid cu capac și se pasteurizează în apă clocotită, timp de 20 minute borcanele de 0,5 l, iar cele de un litru se lasă pentru 25 minute.
Învârtim capacele și punem borcanele cu gura în jos, învelindu-le cu o plapumă groasă, până se răcesc definitiv.
Se păstrează într-un loc răcoros.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ghimbirul:medicamentul întregii lumi mar 12, 2015
-
Vinete prăjite și conservate în ulei iun 11, 2014
-
Pere coapte cu fructe uscate și nuci iun 16, 2014
-
Asorti colorat iun 11, 2014
-
Carpaccio de sfeclă iun 12, 2014



