Metodă de preparare
Prăjim usturoiul în ulei, adăugăm sucul de rodii I zahărul, amestecăm și pregătim la foc mic pînă va scădea pe jumătate (10-15 minute).
Adăugăm oțetul, sosul de soia și sucul de lămîie, fierbem încă 5 minute.
Presărăm creveții cu sare și piper și îi prăjim în ulei încins, cîte 1-2 minute pe fiecare parte.
Servim creveții cu sos de rodii.
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                Aperitiv de brânză cu caise uscate iun 12, 2014
- 
                
                oct 31, 2025
- 
                
                Sangria de vară iun 06, 2014
- 
                
                Paella cu fructe de mare sep 22, 2014
- 
                
                Ceviche din pește alb iun 11, 2014


 
                         
                                 
                        

 
                                             
                                             
                                             
                                            