Brînză de capră cu cimbru şi rozmarin

Просто&Вкусно - Gustări - Brînză de capră cu cimbru şi rozmarin

Ingrediente

800 g brînză de capră

6 boabe piper negru

6 boabe piper alb

½ linguriță semințe de coriandru

2 foi de dafin

2 ardei chili

2 căței de usturoi

crenguță de cimbru, rozmarin și fenicul

6 pahare ulei de măsline

Metodă de preparare

1

Tăiem brînza de capră bucăți mari.

2

Așezăm brînza în borcane sterilizate, iar printre ea punem condimentele, verdeața, ardeii chili și usturoiul.

3

Umplem borcanele cu ulei și le punem capacele. Păstrăm în frigider nu mai mult de 2 luni. După o saptămînă brînza este gata.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи