Metodă de preparare
Toate legumele se spală bine. Țelina și morcovii se curăță de stratul exterior și se taie fîșii
Pentru dip, într-un castron mic se amestecă brânză de vaci și kefirul.
Mărarul se spală, se usucă și se mărunțește. Se adaugă în dip și puțin se sărează.
Puneți legumele tăiate într-un container alimentar.
În alt container, care se închide ermetic, puneți dipul obținut. Fiind la natură puteți să puneți legumele în păhărele, dipul să-l lăsați în container sau să-l schimbați într-un bol mic.
Comentarii
Похожие статьи
-
Frigărui din carne de porc în sos de tomate mai 05, 2014
-
Pui copt cu morcovi și smochine iul 03, 2014
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Gustare rapidă iun 12, 2014
-
Mai-sezonul grătarilor apr 30, 2015