Metodă de preparare
Împreunăm într-un bol primele 6 ingrediente. Amestecăm pahta, ouăle, ardeiul iute într-un alt bol. Împereunăm cele două amestecuri, le amestecăm și adăugăm aici brânza de capră.
Într-un cratiță adâncă turnăm ulei pentru firiture. Modelăm 4-5 găgăși nu prea mari din aluatul obținut și le plasăm în uleiul încins. Prăjim până se rumenesc, periodic întorcându-le de pe o parte pe alta, cca 4 minute.
Cu ajutorul unei linguri cu găuri, scoatem Hush Puppies pe un prosop de hârtie și-i lăsăm să se scurgă de ulei.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv din pepene galben cu brînză feta aug 05, 2014
-
Salată din morcovi aug 01, 2014
-
Aperitiv de brânză cu caise uscate iun 12, 2014
-
Ravioli ian 22, 2015
-
Gustare caldă din cartofi cu sos din smăntînă oct 16, 2014



