Metodă de preparare
Curățim ceapa și morcovul și le tocăm mărunt. Punem legumele într-o cratiță cu apă clocotindă, adăugăm frunza de dafin, piperul, cuișoarele și zahărul. fierbem totul 5 minute. Adăugăm oțetul și mai fierbem 3 minute. Lăsăm să se răcească, apoi înlăturăm ceapa și morcovul din marinadă.
Curățim heringul și îl desfacem în fileuri. Le punem pe tocător și le batem ușor. Le ungem cu ulei vegetal. Punem între fileuri ceapa și morcovul, le rutim și le prindem cu o scobitoare.
Punem rollmops-urile gata într-un recipient de sticlă, turnăm deasupra marinada și închidem iermetic. Le lăsăm la frigider pentru 2-3 zile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vază de paşti apr 17, 2014
-
Frigărui din bile de cașcaval dec 19, 2014
-
Tradiţii de Paşte:Ross şi Lesea Tanner apr 17, 2014
-
Prepararea Panettone apr 26, 2016
-
Frijoles Fritos iun 11, 2014



