Metodă de preparare
Curățim ceapa și morcovul și le tocăm mărunt. Punem legumele într-o cratiță cu apă clocotindă, adăugăm frunza de dafin, piperul, cuișoarele și zahărul. fierbem totul 5 minute. Adăugăm oțetul și mai fierbem 3 minute. Lăsăm să se răcească, apoi înlăturăm ceapa și morcovul din marinadă.
Curățim heringul și îl desfacem în fileuri. Le punem pe tocător și le batem ușor. Le ungem cu ulei vegetal. Punem între fileuri ceapa și morcovul, le rutim și le prindem cu o scobitoare.
Punem rollmops-urile gata într-un recipient de sticlă, turnăm deasupra marinada și închidem iermetic. Le lăsăm la frigider pentru 2-3 zile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Unt cu marar iun 11, 2014
-
Simbolul bogăţiei apr 01, 2014
-
Gustare caldă din cartofi cu sos din smăntînă oct 16, 2014
-
Ziua Apărătorului feb 13, 2015



