Metodă de preparare
Se fierb piepturile de pui cu ceapa, morcovul și sare în apă . Se fierb la foc mic, circa 1,5 ore. După care se adaugă pătrunjel, mărar și usturoi zdrobit. Se sărează, însă nu vă fie frică să puneți mai multă sare, deoarece în procesul fierberii aceasta se va egala.
Printr-o sită turnăm supa pentru răcitură într-un vas, puțin o răcim și începem să amestecăm gelatina, conform indicațiilor de pe pachet.
Pentru a da o formă frumoasă răciturii și pentru a o servi pe porțiuni: într-un pahar de unică folosință tăiați carnea și morcovul. Mazărea o fierbeți în apă și tot o turnați în pahar.
Cînd gelatina se dizolvă se toarnă a cîte o jumătate de pahar, și se introduce la frigider peste noapte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Gustare brăduț din pită dec 19, 2014
-
Brăduţ de biscuiți iun 09, 2014
-
Tradiţii pascale la moldovenii mar 28, 2014
-
Cînd ceasul bate ora 12 dec 10, 2014
-
Новый год со старыми друзьями dec 27, 2016



