Metodă de preparare
Spălăm somonul proaspăt și îl uscăm cu șervețele de hîrtie, îl ungem cu ulei de măsline și îl pregătim pe baia de abur 15 minute. Lăsăm peștele să se răcească.
Amestecăm într-un bol: ceapa tăiată mărunt, somonul slab sărat, untul topit, smîntîna, coaja rasă de lămîie, cimbru și sarea. Amestecăm totul bine.
Somonul răcit îl desfacem atent, dăm deoparte coaja, osul și partea întunecată de fileu. Partea roză o desfacem bucățele și o amestecăm cu compoziția pregătită mai devreme. Lăsăm să se întrepătrundă cîteva ore.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sos Guacamole aug 01, 2014
-
Brînză de capră aug 14, 2014
-
Turtă cu sos de brânză de vaci şi somon afumat iun 10, 2014
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Gustare din lavaș iun 11, 2014



