Metodă de preparare
Curatim ficatul de pielite si-l pasam in blender. Adaugam lapte, oua, faina, ulei vegetal si sare, amestecand bine.
Pe tigaia incinsa turnam aluatul obtinut si coacem blinii (ceva asemanator cu clatitele), rumenindu-le pe ambele parti. Tigaia se unge doar o singura data cu ulei, la inceput, celelate blinii nu se vor lipi de fund gratie uleiului vegetal incorporate déjà in aluat.
Morcovul se da prin razatoare, ceapa ce marunteste. Legumele se potrivesc cu sare si se calesc in ulei timp de 5-7 minute, pana se rumenesc.
Bliniile se suprapun, intercalandu-se cu un strat de maioneza si un strat de ceapa cu morcov.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tortă din morcovi ian 29, 2015
-
Salsa mexicană aug 01, 2014
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014
-
Bucataria lumii cu Bernard Etinof sep 02, 2015
-
Ziua Apărătorului feb 13, 2015