Metodă de preparare
Carnea se taie pătrățele nu prea mari, ceapa se taie rondele.
Amestecăm carnea, ceapa, sarea, piperul măcinat împreună cu zira.
Modelăm forma pentru Somsa, punând pe mijloc umplutura. Fixăm umplutura din interior și o punem pe tavă cu ”cusătura” în jos.
Se bate oul și ungem cu peria toată suprafața a Somsa, presărând cu semințe de susan.
Ducem tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade și coacem Somsa, 40 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Chec de lămâie cu stafide mai 23, 2014
-
Miel cu fructe uscate şi cuşcuş iun 16, 2014
-
Brownie de ciocolată cu sfeclă mai 23, 2014
-
Готовим вместе с Татьяной Балабан noi 26, 2015
-
Plăcinte cu brînză,varză,nuci,halva mar 24, 2014