Metodă de preparare
Sfecla se decojește.
Se feliază rondele de grosime 0,5 cm.
Curățim mărul de semințe, îl tăiem rondele de 0,5 cm. Stropi fiecare felie de măr cu sucul de lămâie.
Gogoașa de mozzarella se taie în straturi.
Mărarul se toacă fin.
Intercalăm straturile: măr, sfeclă, mozzarella.
Pentru sos: amestecăm uleiul de măsline, sucul de portocală, oțetul balsamic, amestecul de piper și sarea.
Zacusca se potrivește cu sosul obținut și se presară cu mărarul tocat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv de brânză cu căpşune mai 23, 2014
-
Anul Nou cu vedetele de la Prime TV dec 16, 2014
-
Supă–cremă din sfeclă roșie ian 20, 2015
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Гастрономический театр:... mar 24, 2015