Metodă de preparare
Sfecla se decojește.
Se feliază rondele de grosime 0,5 cm.
Curățim mărul de semințe, îl tăiem rondele de 0,5 cm. Stropi fiecare felie de măr cu sucul de lămâie.
Gogoașa de mozzarella se taie în straturi.
Mărarul se toacă fin.
Intercalăm straturile: măr, sfeclă, mozzarella.
Pentru sos: amestecăm uleiul de măsline, sucul de portocală, oțetul balsamic, amestecul de piper și sarea.
Zacusca se potrivește cu sosul obținut și se presară cu mărarul tocat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Torturi cu somon slab sarat iun 09, 2014
-
Botvynia iun 16, 2014
-
Simțul verii mai 20, 2015
-
Sfeclă și morcov caramelizate și coapte la rolă iun 11, 2014
-
dec 18, 2025



