Metodă de preparare
Sfecla se decojește.
Se feliază rondele de grosime 0,5 cm.
Curățim mărul de semințe, îl tăiem rondele de 0,5 cm. Stropi fiecare felie de măr cu sucul de lămâie.
Gogoașa de mozzarella se taie în straturi.
Mărarul se toacă fin.
Intercalăm straturile: măr, sfeclă, mozzarella.
Pentru sos: amestecăm uleiul de măsline, sucul de portocală, oțetul balsamic, amestecul de piper și sarea.
Zacusca se potrivește cu sosul obținut și se presară cu mărarul tocat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Bruschetta cu vinete grill și brânză de capră iun 10, 2014
-
Rosii umplute cu ricotta si piper negru iun 09, 2014
-
Budinca de dimineață iun 25, 2014
-
Blinele cu măr iun 09, 2014
-
Pita cu ricotta și caise uscate iun 09, 2014