Metodă de preparare
Sfecla se decojește.
Se feliază rondele de grosime 0,5 cm.
Curățim mărul de semințe, îl tăiem rondele de 0,5 cm. Stropi fiecare felie de măr cu sucul de lămâie.
Gogoașa de mozzarella se taie în straturi.
Mărarul se toacă fin.
Intercalăm straturile: măr, sfeclă, mozzarella.
Pentru sos: amestecăm uleiul de măsline, sucul de portocală, oțetul balsamic, amestecul de piper și sarea.
Zacusca se potrivește cu sosul obținut și se presară cu mărarul tocat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Caprese-kiwi iun 09, 2014
-
Sandvich cu mozzarella mai 15, 2014
-
Varză roşie cu măr iun 12, 2014
-
Roşii umplute cu mozzarella şi pesmeţi iun 10, 2014
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015