Metodă de preparare
Fărămițăm cu furculița crema de brînză într-un bol, adăugăm pipperoni, piperul și cașcavalurile rase. Presărăm sare și piper și amestecăm bine. Introducem în frigider pentru 1-2 ore.
Împărțim compoziția în două părți și îi dăm formă de con.
Apoi începînd din vîrf, înfibgem migdalele sub unghi, continuăm pînă nu vom acoperi tot cașcavalul.
Punem pe farfurie crenguțele de brad iar deasupra lor aranjăm conurile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Prune in becon iun 11, 2014
-
Gătim acasă: Quiche iul 09, 2014
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Gustare din lavaș iun 11, 2014
-
Новогоднее поздравление от редакции "Просто&Вкусно" dec 21, 2015



