Turte turcești

Просто&Вкусно - Gustări - Turte turcești

Ingrediente

Pentru 4 bucăți:

Pentru aluat:

250g făină

130ml apă călduță

1 linguriță drojdie uscată

1 linguriță sare

Pentru umplutură:

150g tocătură de găină

Pătrunjel

Mărar

Coriandru

2 lng adgică

Sare

Piper

Metodă de preparare

1

Frămîntăm un aluat cu drojdii și îl lăsăm să se odihnească 30 minute într-un loc călduț.

2

Tocăm mărunt verdeața și o amestecăm cu carnea, adgica și condimentele.

3

Împărțim aluatul în trei și întindem din fiecare turte nu prea mari.

4

Ungem fiecare turtă cu ulei și adăugăm umplutură.

5

Le coacem în rolă la 200oC, timp de 25 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи