Metodă de preparare
Desfacem varza în frunze și le fierbem în apă cu sare timp de 3-4 minute pînă se vor înmuia.
Tăiem pai țelina, morcovul, ceapa și dovlecelul și le prăjim cîteva minute. Adăugăm peste legume bulgurul, amestecăm și mai înăbușim totul 10 minute.
Tăiem mărunt mărarul, pătrunjelul și frunzele de coriandru și le adăugăm peste compoziția de legume și bulgur. Lăsăm pe foc încă 10 minute.
Punem cîte o lingură de umplutură pe frunzele de varză și rulăm sărmăluțele.
Așezăm sarmalele într-un ceaun și le turnăm apă cu sare, atît cît să le acoperim puțin. Fierbem timp de 30 minute. Servim sarmalele fierbinți asezonate cu verdeață și smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Ouă umplute "ciupercuţe" iun 12, 2014
-
Fileu de biban în bacon ian 12, 2015
-
Lavaș cu carne de porc aug 28, 2014
-
Macrou copt cu garnitură de legume oct 22, 2014