Metodă de preparare
Punem fasolele la înmuiat în apă căldă timp de 2 ore. Apoi le fierbem.
O parte din fasole o scoatem din cratiță, o zdrobim cu furculița și o introducem la loc.
Prăjim într-o tigaie ceapa, usturoiul și morcovul tăiat mărunt. Adaugăm totul în cratița cu fasole, apoi presărăm orezul.
Fierbem totul încă 20 minute. Servim supa fierbinte presărată cu pătrunjel și frunze de coriandru.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei iun 11, 2014
-
Supă–cremă din morcov cu pesmeți picanți ian 28, 2015
-
Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de... iun 12, 2014
-
Cuchmachi iul 08, 2014
-
Shaorma de casă cu carne de vițel aug 28, 2014