Metodă de preparare
Tăiem ceapa mărunt și o călim în ulei de măsline la foc mediu, apoi adăugăm bobițele de strugure și feliuțele de lămîie. Micșorăm focul pînă la minimum.
Sarăm și pipărăm pieptul de pui și îl prăjim în puțin ulei într-o altă tigaie.
Carnea rumenită o mutăm în tigaia cu bobițele de strugure și turnăm vinul dulce deasupra.
Mărim focul pănă la mediu pînă se va evapora alcoolul cam 3-4 minute, apoi din nou facem focul mic. Adăugăm rozmarin, punem capacul și lăsăm să se pregătească pînă va fi gata carnea.
Comentarii
Похожие статьи
-
Abecedarul condimentilor mar 17, 2015
-
Merele–fructele longevității sep 23, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Într-o companie plăcută oct 03, 2014
-
mai 02, 2024