Metodă de preparare
Cu o zi înainte de preparare, carnea de pui se lasă la măcerat în sare, la frigider. A doua zi, puiul se scoate de la rece și se freacă bine cu unt, muștar Dijon și cu piper negru măcinat. Puiul se dă în cuptorul preîncălzit la 220 grade C și se lasă la copt cca 35 minute.
Până se coace carnea de pui, punem cartofii tineri în apă fierbinte ușor sărată, pe câteva clipe (această tehnologie se numește blanching). Apoi îi coacem la cuptor, potrivind o temperatură de 250 grade, în regim grill, 10-15 minute. Cartofii se servesc alături de puiul copt, tropiți cu zeama de pui, care s-a eliminate în procesul de coacere a cărnii.
Comentarii
Похожие статьи
-
Satzivi de vinete mai 23, 2014
-
Ciuperci champignon în marinadă de miere și muștar iul 03, 2014
-
Somon în sos iun 03, 2014
-
Pilav rapid cu cârnăciori de casă iun 05, 2014
-
Rissoto cu ciuperci mai 23, 2014



