Metodă de preparare
Cu o zi înainte de preparare, carnea de pui se lasă la măcerat în sare, la frigider. A doua zi, puiul se scoate de la rece și se freacă bine cu unt, muștar Dijon și cu piper negru măcinat. Puiul se dă în cuptorul preîncălzit la 220 grade C și se lasă la copt cca 35 minute.
Până se coace carnea de pui, punem cartofii tineri în apă fierbinte ușor sărată, pe câteva clipe (această tehnologie se numește blanching). Apoi îi coacem la cuptor, potrivind o temperatură de 250 grade, în regim grill, 10-15 minute. Cartofii se servesc alături de puiul copt, tropiți cu zeama de pui, care s-a eliminate în procesul de coacere a cărnii.
Comentarii
Похожие статьи
-
Somon în sos iun 03, 2014
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014
-
Pilav rapid cu cârnăciori de casă iun 05, 2014
-
Rissoto cu ciuperci mai 23, 2014
-
Miel cu fructe uscate şi cuşcuş iun 16, 2014