Metodă de preparare
Amestecăm toate ingredientele și frămîntăm un aluat moale. Dacă doriți ca biscuiții sa fie de culori diferite, împărțiți aluatul în două și adăuga-ți cacao în una din jumătăți.
Întindem aluatul subțire, cu ajutorul unui pahar tăiem cerculețe și le punem în tava pe care am așternut hîrtie de copt. Apăsăm puțin pe fiecare cerculeț cu un pahar mai mic ca să creem o margine ca la nasture iar cu ajutorul unui pai facem găurelele de pe mijloc.
Preîncălzim cuptorul la 180oC și le coacem 15 minute. Năstureii noștri sunt gata! Să aveți poftă!
Comentarii
Похожие статьи
-
Готовим вместе: Катя + Катя mar 31, 2015
-
Лимонный тарт с меренгой mai 21, 2014
-
Budincă cu spanac și sos pesto iun 26, 2014
-
apr 19, 2024
-
Somon „EN CROUTE” mai 20, 2014