Metodă de preparare
Tăiem pieptul de găină bucăți și îl trecem prin mașina de tocat.
Fierbem ouăle tari, le curățim și le tăiem bucăți mari.
Tăiem ceapa verde foarte mărunt. Amestecăm totul și adăugăm condimentele.
Tăiem aluatul cercuri, punem pe fiecare umplutură și lipim pateurile în următorul mod: mai întîi lipim vîrful, apoi lipim marginile și le aducem una lîngă alta întinzîndu-le puțin.
Le coacem 20-25 minute pînă cînd se vor rumeni frumos. Le servim cu smîntînă sau cu sos de tomate în care putem adăuga chimen și coriandru.
Comentarii
Похожие статьи
-
Budincă cu spanac și sos pesto iun 26, 2014
-
Pateuri cu mere,zmeură și parmezan iun 16, 2014
-
Salată caldă din pîine,bacon,rucola şi ou paşot aug 08, 2014
-
Oua-pashot (ochiuri in apa) fierte cu paine si sunca iun 12, 2014
-
Авокадо запеченный с яйцом feb 09, 2017