Pasta farfalle cu găină și ciuperci

Просто&Вкусно - Paste - Pasta farfalle cu găină și ciuperci

Ingrediente

500 gr pasta farfale

500 gr fileu de pui

350 gr champignons

200 ml frișcă President

1 ceapă

Pătrunjel

 

Sare, piper

Metodă de preparare

1

Fileul de pui se taie cuburi medii și se călesc în uleiul încins. Când prind crustă aurie, adăugăm ciupercile și ceapa. Călim legumele timp de 10-15 minute.

2

Adăugăm frișca, o lăsăm să fiarbă la foc mic până se îngroașă. Potrivim de sare și piper și adăugăm verdeața de pătrunjel, tocată fin.

3

Fierbem pasta al dente, într-o cantitate mare de apă sărată. Lăsăm să se scurgă și o punem la tigaie. Amestecăm și servim.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Paste




Comentarii

Похожие статьи