Metodă de preparare
Peștele se taie cuburi și se călește în tigaie încinsă până se rumenește.
Curățim ceapa, o tăiem mărunt și o adăugăm la pește. Prăjim împreună cca 5 minute, după care adăugăm vinul și-l lăsăm să se evaporeze. Adăugăm frișca și o aducem la fierbere. Ținem la foc mic, până se îngroașă sosul. Potrivim de sare și piper, adăugăm mărarul tocat fin.
Fierbem pasta al dente, într-o cantitate mare de apă sărată. Lăsăm să se scurgă și o adăugăm la sos. Pastele se amestecă și pot fi servite.
Comentarii
Похожие статьи
-
Linguini cu crevete și ridiche mai 19, 2014
-
Обед в морском стиле iul 15, 2016
-
Базилик… Царский аромат iul 15, 2015
-
Pastă delicioasă mai 02, 2014
-
Acroșka cu somon iun 26, 2014



