Metodă de preparare
Curățim merele de coajă și cotoare, le tăiem feliuțe. Le amestecăm cu sucul de lămîie, ghimbirul ras, coaja rasă de lămîie și zahărul. Le lăsăm deoparte 1 oră.
Ungem tava cu unt și o tapetăm cu făină sau cu griș.
Despărțim albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile cu puțină sare pînă vor fi spumă.
Amestecăm gălbenușurile cu brînza și zahărul, adăugăm grișul, fulgii de migdale și albușurile bătute.
O parte din mere o tăiem cubulețe și le amestecăm cu compoziția de brînză.
Turnăm compoziția în tavă. Aranjăm merele rămase deasupra, presărăm fulgi de migdale și zahăr pudră.
Coacem budinca în rola preîncălzită la 180oC timp de 35-40 minute.
Servim budinca presărată cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Toast feb 13, 2015
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014
-
Яйцо пашот с гренками и прошутто от Михаила Мартова ian 27, 2017
-
Завтрак в городе: Creme de la Creme iun 17, 2015
-
Aperitiv de brânză cu caise uscate iun 12, 2014