Metodă de preparare
Vinata se taie rondele, se unge cu ulei de masline, se potriveste de sare si piper si se condimenteaza cu oregano. Se pune la cuptorul preincalzit, pentru 20 minute
In acelasi timp pregatim salata: taiem rosiile si feta, le stropim cu ulei si le amestecam bine.
Scoatem vinetele din cuptor și acoperim fiecare rondelă in parte cu salata din rosii si feta. Ornăm aperitivul cu frunzulite de pătrunjel.
Pentru amatorii de picanterii, în salata se adauga putina ceapa mauntita, or rondelele se ung cu pasta de usturoi.
Comentarii
Похожие статьи
-
Torta de ficat iun 11, 2014
-
Brînză de capră cu cimbru şi rozmarin aug 21, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Salsa mexicană aug 01, 2014
-
Coşuleţe de roşii iun 11, 2014