Metodă de preparare
Vinata se taie rondele, se unge cu ulei de masline, se potriveste de sare si piper si se condimenteaza cu oregano. Se pune la cuptorul preincalzit, pentru 20 minute
In acelasi timp pregatim salata: taiem rosiile si feta, le stropim cu ulei si le amestecam bine.
Scoatem vinetele din cuptor și acoperim fiecare rondelă in parte cu salata din rosii si feta. Ornăm aperitivul cu frunzulite de pătrunjel.
Pentru amatorii de picanterii, în salata se adauga putina ceapa mauntita, or rondelele se ung cu pasta de usturoi.
Comentarii
Похожие статьи
-
Brandad cu scrumbie iun 10, 2014
-
Bucataria lumii cu Bernard Etinof sep 02, 2015
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Dulceață de pere cu paprica iun 19, 2014
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014