Metodă de preparare
Tăiem ciupercile în patru le stropim cu suc de lămîie și le prăjim în tigaie fără ulei la foc mare.
Între timp amestecăm într-un borcan muștarul, usturoiul, mierea, oțetul, uleiul de măsline și sarea. Închidem borcanul cu un capac și îl agităm amestecînd în așa mod sosul.
Turnăm marinada peste ciuperci și punem totul în frigider pe noapte.
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                
Salată de Champignons cu verdeaţă dec 09, 2013
 - 
                
                
Risotto cu ciuperci și cremă de brînză aug 26, 2014
 - 
                
                
Vinete asiatice aug 25, 2014
 - 
                
                
Măruntaie în sos de frișcă aug 26, 2014
 - 
                
                
Pui în marinadă de muștar cu cartofi tineri mai 23, 2014
 


                        
                                
                        
