Salată germană din cartofi și carne de porc

Просто&Вкусно - Salate - Salată germană din cartofi și carne de porc

Ingrediente

Pentru salată:

500g cartofi

100g castraveți murați

2 cepe

1 lng muștar

2 lng ulei vegetal

1 linguriță sare

1 linguriță piper negru

Pentru carnea de porc:

700g file de porc

2 lng sos de soia

1 lng muștar

2 lng coriandru

1 lng zira măcinată

2 căței de usturoi zdrobiți

1 lng miere

1 lng sare

Metodă de preparare

1

Spălăm bine cartofii și îi fierbem în coajă. Îi tăiem bucăți mari.

2

Amestecăm într-un bol mare cartofii cu ceapa tocată și castraveții tăiați mărunt. Adăugăm ulei vegetal, muștar, sare și piper. Amestecăm bine și lăsăm să se întrepătrundă.

3

Pregătim carnea: spălăm carnea și o curățim de fibre. O frecăm bine cu condimentele uscate. Amestecăm untr-un bol sosul de soia, mierea și pasta de usturoi. Punem carnea în această compoziție și o lăsăm să se marineze minim o oră.

4

Înainte de a prăji carnea, trebuie să o punem într-o strecurătoare ca să se scurgă bine marinada. Apoi prăjim carnea pe tigaie pînă devine rumenă.

5

O introducem apoi în rolă pentru 15 minute la 220oC. Punem carnea gata pe un tocător, o lăsăm puțin să se odihnească, ca să răspîndească sucul uniform. O porționăm și o servim cu salata de cartofi.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Salate




Comentarii

Похожие статьи