Metodă de preparare
Încălzim apa, adăugăm sare și fierbem fileul de pui. Când este gata, fileul îl scoatem și lăsăm să dea în clocot pentru 5 minute și spanacul.
Între timp, fierbem ouăle.
Ardeiul se spală și se taie pătrățele. Ouăle se decojesc și se taie în 4 bucăți.
Scoatem spanacul fiert pe platou. Deasupra spanacului punem 3 felii de ouă, câteva cubulețe de ardei, câteva bucăți din fileul de pui și presărăm cu brânza Dorblu. Potrivim de sare și piper, după gust, după care stropim cu ulei de măsline.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salata panzanella iun 06, 2014
-
Piept de pui pane cu ardei copţi în marinadă aug 22, 2014
-
Tocană din carne de pui cu condimente iun 16, 2014
-
Английский пирог с курицей iun 02, 2015
-
Panini de pui mai 15, 2014



