Metodă de preparare
Punem ruccola pe farfurie.
Topim untul într-o tigaie și prăjim puțin porumbul timp de 2-3 minute. Îl punem peste salată.
Tăiem fileul de somon feliuțe și îl prăjim pe tigaia grill pe ambele părți. Presărăm sare și piper și stropim cu suc de lămîie. Punem cîte o bucățică de unt pe fiecare feliuță.
Pregătim sosul: clocotim frișca și adăugăm în ea usturoiul zdrobit și verdeața.
Punem feliuțele de somon în farfurie peste porumb și stropim salata cu sos.
Comentarii
Похожие статьи
-
Revelion în sânul familiei dec 05, 2014
-
Ce trebuie să fie pe masa de Revelion în 2015 dec 16, 2014
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015
-
Salate iun 29, 2015
-
Fasole în sos de roșii picant iun 03, 2014