Metodă de preparare
Somonul se spală și se rumenește la tigaie. Rucola se spală, se usucă și se pune într-un bol. Ardeiul gras se spală, se feliază pai și se adaugă în bolul cu rucola. Ceapa se curăță și se taie ca pentru salată.
Preparăm sosul: amestecăm uleiul de măsline cu sucul de lămâie. O parte din lămâia stoarsă se taie cubulețe și se adaugă la sos.
Scoatem somonul pe platou și-l garnisim cu salată, peste care s-a adăugat sosul de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Budincă cu verdeață și ierburi iun 26, 2014
-
Somon pe pat de ceai verde iul 07, 2014
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014
-
Clatite cu somon iun 09, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014