Metodă de preparare
Somonul se spală și se rumenește la tigaie. Rucola se spală, se usucă și se pune într-un bol. Ardeiul gras se spală, se feliază pai și se adaugă în bolul cu rucola. Ceapa se curăță și se taie ca pentru salată.
Preparăm sosul: amestecăm uleiul de măsline cu sucul de lămâie. O parte din lămâia stoarsă se taie cubulețe și se adaugă la sos.
Scoatem somonul pe platou și-l garnisim cu salată, peste care s-a adăugat sosul de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Broccoli–varza regină mar 12, 2015
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Salată în avocado mai 23, 2014
-
Salata panzanella iun 06, 2014
-
Рулет из сибаса и креветок от Александра Мерчука feb 02, 2017