Metodă de preparare
Somonul se spală și se rumenește la tigaie. Rucola se spală, se usucă și se pune într-un bol. Ardeiul gras se spală, se feliază pai și se adaugă în bolul cu rucola. Ceapa se curăță și se taie ca pentru salată.
Preparăm sosul: amestecăm uleiul de măsline cu sucul de lămâie. O parte din lămâia stoarsă se taie cubulețe și se adaugă la sos.
Scoatem somonul pe platou și-l garnisim cu salată, peste care s-a adăugat sosul de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                
Tort din clătite cu somon iun 09, 2014
 - 
                
                
Panini cu somon iun 10, 2014
 - 
                
                
Salată de vară aug 16, 2013
 - 
                
                
Salată cu sparanghel şi ou fiert paşot aug 04, 2014
 - 
                
                
Calamahi aug 04, 2014
 


                        
                                
                                
