Salată cu brînză de capră

Просто&Вкусно - Salată cu brînză de capră

Salată cu brînză de capră

Iubesc bucătăria simplă, cu arome curate, care nu se suprapun. Întotdeauna am știut că o combinație perfectă de arome nu este neapărat simplă, și ca multe alte femei care gătesc, mi-e frică să experimentez. Dar am găsit o rețetă care m-a ajutat să fiu mai îndrăzneață în amestecarea diferitelor ingrediente și gusturi.

De aceea eu vă propun să pregătim o rețetă delicioasă de salată de toamnă cu brînză de capră.

 

Ingrediente:

Pentru 4 porții:

Spanac

Salată Aisberg

70g merișoare proaspete (sau uscate)

4 lng semințe de dovleac

320g brînză de capră (sau brînză de capră President)

½ portocală

2 lng oțet balsamic

Miere

Ulei de măsline

Sare

Piper

 

 

Mod de preparare

  1. Spălăm spanacul și salata, le uscăm și le tăiem.
  2. Merișoarele proaspete trebuie fierte în suc de portocală.
  3. Compoziția de portocală o amestecăm cu sosul balsamic și cu ulei. Potrivim de sare și piper.
  4. Bucățelele de brînză le sărăm și pipărăm. Le punem în tavă, în care am așternut hîrtie de copt. Ungem partea de sus a brînzei cu miere. Coacem în rolă sub grill timp de 3-4 minute.
  5. Frunzele de salată le amestecăm cu sos, deasupra punem brînză de capră și presărăm semințe de dovleac.

 

Tags

Похожие статьи

Comentarii