Metodă de preparare
Curățim morcovii și îi tăiem rondele mari.
Tăiem lămîia feliuțe și le îndepărtăm semințele.
Amestecăm într-un bol lămîia, morcovul, semințele de coriandru și chimen cu 2 linguri de ulei de măsline.
Turnăm această compoziție într-o tavă și punem la copt pentru 25 – 30 minute la 200oC, pînă se va înmuia morcovul. Lăsăm să se răcească.
Mărunțim cu un blender lămîia și morcovii, adăugăm 3 linguri de ulei, piper și brînza feta. Presărăm sare după gust.
Comentarii
Похожие статьи
-
Brînză de capră în sos picant aug 21, 2014
-
Pizza cu șuncă,bacon și vinete mai 06, 2015
-
Steak de somon cu morcovi aug 26, 2014
-
Bărcuțe din vinete aug 25, 2014
-
Salată cu limbă și sos pesto iun 19, 2014