Metodă de preparare
Curățim morcovii și îi tăiem rondele mari.
Tăiem lămîia feliuțe și le îndepărtăm semințele.
Amestecăm într-un bol lămîia, morcovul, semințele de coriandru și chimen cu 2 linguri de ulei de măsline.
Turnăm această compoziție într-o tavă și punem la copt pentru 25 – 30 minute la 200oC, pînă se va înmuia morcovul. Lăsăm să se răcească.
Mărunțim cu un blender lămîia și morcovii, adăugăm 3 linguri de ulei, piper și brînza feta. Presărăm sare după gust.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată de dovlecei, porumb și feta marinată mai 30, 2014
-
Bucătăria Indiană mar 03, 2015
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Pârjoale de pește picante cu salsa iun 03, 2014
-
Somon în sos iun 03, 2014