Metodă de preparare
Punem într-un ceaun 2 linguri de ulei și o ceapă tocată și o călim 2-3 minute.
Curățim 2 morcovi și 2 cartofi, îi tăie mărunt și îi adăugăm în ceaun, turnăm deasupra 1l de bulion fierbinte și fierbem totul 10 minute.
Tocăm mărunt dovlecelul și îl adăugăm în supă, mai fierbem 5-7 minute.
Scurgem o parte din bulion, transformăm legumele în piure cu ajutorul unui blender, adăugăm 200ml frișcă sau bulionul rece (pînă obținem consistența dorită). Lăsăm supa să clocotească, o potrivim de sare și piper.
Comentarii
Похожие статьи
-
dec 02, 2025
-
Fresh de sfeclă roșie apr 21, 2015
-
Таинственные овощи с Тамарой Шкиопу: Лук порей iun 11, 2015
-
Supă de fasole cu porumb și avocado iun 03, 2014
-
Tortă din morcovi ian 29, 2015



