Metodă de preparare
Spălăm bine prazul, înlăturăm stratul superior și parte verde de sus. Îl tăiem inele subțiri. Tocăm mărunt ceapa. Topim untul în ulei vegetal și adăugăm ceapa și prazul.
Pregătim la foc mediu 8-10 minute, ceapa trebuie să devină foarte moale. Adăugăm bucățele de cartof și bulionul, potrivim de sare. Lăsăm să fiarbă la foc mic circca 30 minute.
Supa gata o transformăm în supă cremă cu ajutorul unui blender. O lăsăm să se răcească. O amestecăm cu frișcă și o decorăm cu verdeață.
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă crema de porumb cu bacon iul 31, 2014
-
Vitamine usturătoare feb 20, 2015
-
Lintea–gustoasă și sănătoasă oct 07, 2014
-
Valori de familie a familiei Lisneac sep 02, 2015
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015



