Metodă de preparare
Coacem sau fierbem sfecla în rolă pînă va fi gata, aproximativ 1 oră, o curățim și o tăiem feliuțe.
Fierbem în bulion 2 cartofi curățați și tăiați mărunt, circca 10 minute, apoi scoatem cartofii din bulion, îi punem în blender și adăugăm sfecla și 2 linguri de ulei de măsline, transformăm totul într-un piure omogen. Adăugăm bulion pînă la consistența dorită, potrivim de sare și piper. Încălzim supa. O servim cu smîntînă, semințe de pin și verdeață.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cinele în stil turcesc mai 13, 2015
-
Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de... iun 12, 2014
-
Где и почем нынче черемша и рецепты с ней, которые вы точно... apr 12, 2016
-
Supă cu usturoi iul 07, 2014
-
Masa copiilor mar 03, 2015