Dovleci din aluat cu umplutură

Просто&Вкусно - Gustări de Halloween - Dovleci din aluat cu umplutură

aluat:

¾ cană făină

1 lg. zahăr

¾ lgt. sare

150 gr unt moale

¼ cană ulei

½ cană apă rece

 

pentru umplutură:

2 legături spanac

2 morcovi medii

1 cutie de fasole roșie

1 lg. condimente ”fuchs ardei și tomate”

sare după gust 

 

1. Preparăm aluatul: amestecăm făina, zahărul și sarea cu uleiul obișnuit, untul moale și apa rece. Modelăm o gogoașă din aluat și o dăm la frigider.

2. Între timp preparăm umplutura: curățim morcovul și îl tăiem cuburi, îl călim. Tăiem spanacul sub formă de pătrate și-l înăbușim timp de 1 minut cu morcovul, după care potrivim de sare, condimentăm și adăugăm fasolea roșie.

3. Întindem aluatul, decupăm cu ajutorul unor forme pentru biscuiți, dovlecei . Cu ajutorul linguriței scoatem umplutura pe o parte a biscuitului, iar cealaltă parte se suprapune. Lipim marginile și scoatem biscuiții pe tava de copt. Timpul de preparare este de 20-30 minute, la o temperatură de 180 grade.

 


Похожие статьи

Comentarii

Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați