Salată de sfeclă coaptă cu dovleac

Просто&Вкусно - Gustări de Halloween - Salată de sfeclă coaptă cu dovleac

200 gr sfeclă

200 gr dovleac

1 cutie mică de mini-mozzarella (150 gr)

400 gr mix frunze de salată

2 ling. ulei de măsline

1 linguriță oțet balsamic

frunzulițe de cimbru

sare, piper după gust 

 

1. Sfecla și dovleacul se curăță de coajă, se spală și se taie felii.

2. Tava de copt o acoperim cu hârtie și o stropim cu ulei. Scoatem feliile de legume pe tava pregătită, le potrivim de sare și piper măcinat, presărăm cu cimbru și dăm totul la cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru 10-15 minute. (Timpul de coacere poate varia din cauza soiului de legume, care pot fi mai tari). Periodic, sfecla și dovleacul trebuie întoarse de pe o parte pe alta.

3. Pe un platou scoatem frunzele spălate de rucolla, biluțele de mozzarella și feliile coapte de legume. amestecăm ușor ingredientele, după care potrivim salata de sare și turnăm ulei de măsline amestecat cu oțet balsamic.


Похожие статьи

Comentarii

Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați