CÂRNAȚI DE CASĂ

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - CÂRNAȚI DE CASĂ

Ingrediente

Rețeta de bază:

400 g pulpă de vită

400 g pulpă de porc

200 – 300 g de slănină

Sare, piper negru

1lg suc de lămâie

Intestine naturale

Metodă de preparare

1

Carnea și slănina se toacă printr-o râșniță de carne cu o plasă largă. Se condimentează cu sare și piper și se stropește cu suc de lamiae. Se amestecă cu mâinile și se lasă să se odihnească în frigider. Dacă carnea tocată este uscată, puteți adăuga câteva linguri de apă.

2

După caz, se poate adăuga și un supliment la carnea tocată, care respectiv se va amesteca. Se umplu intestinele cu tocătura obținută. Se leagă cu ață sau se face un nod. Se repetă până se termină carnea. Se gătesc pe grătar, până se rumenesc, periodic întorcându-le.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii

Похожие статьи