Metodă de preparare
Carnea și slănina se toacă printr-o râșniță de carne cu o plasă largă. Se condimentează cu sare și piper și se stropește cu suc de lamiae. Se amestecă cu mâinile și se lasă să se odihnească în frigider. Dacă carnea tocată este uscată, puteți adăuga câteva linguri de apă.
După caz, se poate adăuga și un supliment la carnea tocată, care respectiv se va amesteca. Se umplu intestinele cu tocătura obținută. Se leagă cu ață sau se face un nod. Se repetă până se termină carnea. Se gătesc pe grătar, până se rumenesc, periodic întorcându-le.
Comentarii
Похожие статьи
-
Valori de familie a familiei Lopatenco iun 19, 2014
-
Salată cu carne de pui şi legume la grătar mai 23, 2014
-
Cina de duminica mai 11, 2015
-
Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi mai 19, 2014
-
DORADA CU IERBURI ȘI LĂMÂIE iun 03, 2014