Metodă de preparare
Tăiem ceapa julien și o punem la marinnat în suc de lămîie, sos de soia, adrei chili și ulei vegetal pentru 3 ore.
Dezosăm pulpele de pui.
Batem ou cu sare, piper și boia de ardei. Turnăm compoziția obținută peste carne și o lăsăm 15 minute.
Cernem făina cu amidonul.
Tăvălim carnea prin făină apoi prin ou și iar prin făină. O prăjim în mult ulei încins pînă devine aurie.
Presărăm pulpele pane cu susan și le servim alături de ceapa marinată.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată de vară cu avocado aug 01, 2014
-
Frijoles Fritos iun 11, 2014
-
Liulea-chebab de casă în lavaș aug 28, 2014
-
Marmeladă de ceapă iun 11, 2014
-
Гид по приправам и пряностям mar 11, 2015