Metodă de preparare
Într-o cratiță cu fundul gros scoatem copanele de rață, le potrivim bine de sare și adăugăm piperul negru, după gust.
Ceapa, morcovul se curăță și se taie bucăți mari. Portocala se spală și se taie în patru. legumele împreună cu portocala se adaugă la carne. Turnăm peste toate ingredientele untura de rață și amestecăm bine.
Punem cratița pentru 1,5 ore în cuptorul încins la 160 grade C. După ce pulpele de rață se vor coace, le lăsăm să se răcească la temperatura camerei și le scoatem într-o caserolă de plastic. Deasupra turnăm untura care s-a topit în procesul coacerii și închidem ermetic cu folie de aluminiu.
Depozităm caserola la frigider, cel puțin pe 2 săptămâni. Înainte de a fi servită gustarea, divizăm bucățile de carne în fibre și tăiem legumele. Servim gustarea unsă pe pâine, cu marmeladă de ceapă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Creveți cu salsa din ananas și mango iun 16, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Orez cu legume în stil Shanghai noi 23, 2013
-
Orangiatta iun 06, 2014