Frigărui din carne de porc în sos de tomate

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Frigărui din carne de porc în sos de tomate

Ingrediente

2 kg de carne de porc moale,

2 cepe

1 legătură de verdeaţă proaspătă la alegere

2 lg ketchup

1 lg de boia dulce măcinată

Coriandru măcinat

Piper negru

Ardei iute roşu, după gust

Metodă de preparare

1

Se toacă verdeaţa proaspătă, ceapa se taie în jumătăţi, în formă de inele.

2

Se taie carnea în cubuleţe mici de 2 cm, se pune într-un bol adînc, se adaugă verdeaţa tocată, ceapa tăiată, ketchupul şi condimentele.

3

Deasupra se toarnă 1 pahar cu apă fiartă răcită, (cît mai e nevoie ca să acopere toacă carnea) totul se amestecă bine, nu se sărează şi, se lasă în marinadă peste noapte.

4

Înainte de a găti frigăruiul, cu 2 ore, în marinadă se poate adăuga sare.

5

Se înfige carnea în ace, şi se coace deasupra la cărbune. Nu tăiaţi carnea foarte subţire –Frigăruiul se va primi foarte uscat- Carnea îşi va pierde sucul.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii

Похожие статьи