Metodă de preparare
Se toacă verdeaţa proaspătă, ceapa se taie în jumătăţi, în formă de inele.
Se taie carnea în cubuleţe mici de 2 cm, se pune într-un bol adînc, se adaugă verdeaţa tocată, ceapa tăiată, ketchupul şi condimentele.
Deasupra se toarnă 1 pahar cu apă fiartă răcită, (cît mai e nevoie ca să acopere toacă carnea) totul se amestecă bine, nu se sărează şi, se lasă în marinadă peste noapte.
Înainte de a găti frigăruiul, cu 2 ore, în marinadă se poate adăuga sare.
Se înfige carnea în ace, şi se coace deasupra la cărbune. Nu tăiaţi carnea foarte subţire –Frigăruiul se va primi foarte uscat- Carnea îşi va pierde sucul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Reţetele Picnicului iul 23, 2014
-
Prînzul pe malul mării iul 01, 2014
-
Faceți din timp meniul mai 04, 2014
-
Carne afumată iun 19, 2014
-
Toți la picnic apr 29, 2014