Checuri cu spanac

Просто&Вкусно - Checuri - Checuri cu spanac

Ingrediente

2 lg de făină

2 lgn praf de copt

0,5 lgn bicarbonat de sodiu

50 g caşcaval

1 ou

1 pahar de chefir

4 lg de unt topit

1 legătură de spanac

Sare

Metodă de preparare

1

Se cerne făina împreună cu praful de copt, cu puţină sare şi bicarbonat de sodium.

2

Se rade caşcavalul. Spanacul se taie în bucăţi. Şi se adaugă în castronul cu făină.

3

Într-un castron aparte se amestecă oul, chefirul şi untul.

4

Se adaugă ingredientele lichide în făină şi se amestecă uşurel. Aluatul se pune în forme de silicon şi se coace timp de 20 minute în cuptorul preîncălzit până la 180 de grade.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Checuri




Comentarii

Похожие статьи