Metodă de preparare
Preîncălzim cuptorul la 180 grade C.
Cernem făina într-un vas mai mare, adăugăm praful de copt, soda, zahărul, fulgii de ovăz și amestecăm bine cu ajutorul unui mixer.
Când aluatul este gata, adăugăm nucile și ciocolata și mai amestecă încă o dată cu lingura.
În tăvăluțele metalice pentru checuri, așternem formele de hârtie. Turnăm aluatul în acele forme de hârtie (tăvăluțe metalice și formele de hârtie pentru checuri, le găsiți în magazinele Tescoma. Sau, în orice alt magazin în departamentul vaselor de unică folosință).
Ducem checurile la cuptor, pentru 20-25 minute.
Le scoatem, le răcim și le presărăm cu grăunțe de rodie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă de migdale cu caise iul 02, 2014
-
Chifle de foietaj cu vișină mai 23, 2014
-
Cocktailuri de lapte sep 02, 2015
-
Торт "Птичье молоко" dec 23, 2016
-
Pasiunea pentru chec noi 06, 2014